SEO Optimizacija

SEO Optimizacija

SEO čini bazu za uspješan digitalni marketing, a optimizacija za tražilice danas je fundamentalni dio poslovnog uspjeha tvrtke. Naše SEO strategije garantirano će povećati vaš ranking među rezultatima na pretraživačima. Sve ostalo s pouzdanjem ostavite našim ekspertima izučenim prema najaktualnijim pravilima struke i u skladu sa pravilima web pretraživača kao što su Google, Bing i Yahoo.

Što čini uspješan SEO?

Organski ranking na pretraživačima

Učinite svoj sadržaj web stranice još lakše dostupnijim web tražilicama. Ovdje smo u potpunosti spremni implementirati najnovije i provjerene metode za povećanje rankinga i krajnjih rezultata. Razvojem i targetiranim promoviranjem za čitatelja važnog sadržaja vaše web stranice, koji ujedno zadovoljava i vaše potrebe, ostvarujemo poboljšanje i održavanje vidljivosti vrlo važne online prisutnosti.

Istraživanje ključnih riječi i strategija

Jedan od najvažnijih SEO elemenata su targetirane (pomno selektirane) ključne riječi. U suradnji sa našim stručnim timom uspješno ćemo odrediti najbolju strategiju za izgradnju jakih internih i eksternih linkova, te time pospješiti vaš rang na web pretraživačima i organski promet (broj posjeta) vaše web stranice.

 Izgradnja jakih linkova (tzv. link building)

Esencijalan dio svake uspješne SEO strategije čine jaki i jasni linkovi, kako unutarnji – unutar vaše web stranice i eksterni – linkovi izvan vaše web stranice koji vode nazad na nju. Izgradnju profila vaših internih linkova prepustite nama, a mi ćemo vašim linkovima pridodati njihovo puno značenje i jačinu na web pretraživačima čime ujedno jačamo i vaš cjelokupni SEO rang.

Naš zadatak je:

  • Analiza ranga web stranice (pozicija web stranice u odnosu na konkurenciju, identifikacija područja web stranice s potrebom za promijene
  • Optimizacija web stranice za SEO rangiranje (identificiranje ključnih riječi, optimizacija sadržaja web stranice (text, slike, linkovi..)

Cilj nam je da je vaša web stranica među prvim rezultatima Google pretraživanja. A sukladno tome rast prihoda i poslovanja vaše tvrtke.